Heuschen en Schrouff over CheapCargo.com


"De keuze voor CheapCargo.com gaat niet alleen om de goedkope tarieven maar ook om kwaliteit/kwantiteit en daar zijn we zeer tevreden over"


Heuschen en Schrouff Oriental Foods Trading

Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading is een grote im- en exporteur in Aziatische levensmiddelen. Het bedrijf is gevestigd in Landgraaf en levert door heel Europa. Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en heeft ruim 200 medewerkers. Met een ruim assortiment, eigen taugee kwekerij en een wagenpark van 35 vrachtwagens beleveren ze niet alleen Aziatische toko's maar ook supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo en groothandels in Europa. Een jaar geleden opende Heuschen en Schrouff ook een eigen webshop waar het huismerk MeiAsia en de authentieke producten vanuit huis te bestellen zijn.

Heuschen en Schrouff Oriental Foods Trading

Heuschen & Schrouff kwam in aanraking met CheapCargo.com door een nieuwsbericht in het EVO Magazine. Dit nieuwsbericht vermeldde dat je via de website van CheapCargo.com direct met verschillende transporteurs kunt verzenden en dat de ophaal- en los datum met bijbehorende prijs zijn in te zien. Dit was voor ons een uitkomst, het betekende dat we onze eigen klanten konden informeren over de transportkosten.

"We boeken alle pakketten van Heuschen & Schrouff met CheapCargo.com en soms ook wel eens een pallet. Dit gebeurd bijvoorbeeld als onze eigen vrachtwagens vol zijn. Ons product moet natuurlijk altijd bij de klant komen dus ook dan is CheapCargo.com voor ons een echte uitkomst. Bij CheapCargo weet je waar je aan toe bent en dat is belangrijk. Het gaat ons niet alleen om de goedkope tarieven maar, ook om de verhouding tussen kwaliteit - kwantiteit en daar zijn we uiterst tevreden over!"

   
Loading