Latour Tuinmeubelen over CheapCargo.com


"CheapCargo.com is onze logistieke partner die onze verzendingen aantrekkelijk en eenvoudig realiseert."


Italiewinkels

Latour Tuinmeubelen is al sinds 1955 actief in de tuinmeubelen wereld. De tuinmeubelgigant verkoopt loungesets, tuinsets en alles er omheen. Doordat men online erg actief is, wordt er veel buiten de landsgrenzen verkocht. In Duitsland en Belgie zijn de tuinmeubelen van Latour erg in trek. Daarnaast is er veel vraag uit het Caribisch gebied en de Spaanse costa’s.

"Voorheen werd er bij elke zending contact gezocht met meerdere logistieke dienstverleners. Het koste altijd veel moeite op de juiste specialist voor het juiste land te vinden. Vooral bij zendingen buiten de EU kostte het veel tijd en moeite om het vervoer te regelen. Nu is CheapCargo er en besparen we niet alleen veel tijd en energie, maar liggen de tarieven ook nog eens een stuk lager."

Tuinmeubelen hebben vaak moeilijke afmetingen om te verzenden. Standaard europallets zijn meestal niet geschikt. Voor CheapCargo is dit geen probleem, men weet altijd de juiste vervoerder te vinden. Een groot voordeel wat partner CheapCargo ook heeft, is het contact met de vervoerder zelf wat men ook weer terugkoppelt.

Frans Latour
Latour Tuinmeubelen

   
Loading