Olielamp.nl over CheapCargo.com


"Het bezorgpercentage van mijn pakketten via CheapCargo.com is vrijwel 100%"


Olielamp.nl

Olielamp ontstond al in de jaren 30 en in 2000 nam Nico van der List het estafette stokje over van zijn oom. Olielamp.nl is een klein- en groothandel in olielampen en toebehoren. Het is een groothandel voor bijvoorbeeld antiekzaken en de watersportwinkels maar levert tevens rechtstreeks aan consumenten via de webshop of fysieke winkel in Schiedam.

Olielamp.nl

"Voordat ik met CheapCargo.com verstuurde waren er geregeld pakketten kwijt en had ik continu 3 dossiers op tafel. Via een collega ondernemer werd ik op CheapCargo.com gewezen. Tegenwoordig verstuur ik dagelijks pakketten naar bestemmingen in binnen en buitenland. Mocht er een keer iets mis gaan met een zending bel ik eenvoudig naar de Customer Service van CheapCargo en wordt er altijd een passende oplossing geboden. Enkele maanden geleden had ik een technisch probleem met mijn labelprinter om verzendlabels uit te printen. Zonder enig probleem hebben de medewerkers van CheapCargo.com mij toen tot ruim na kantoortijden geholpen om mijn probleem te verhelpen. Daarnaast is het goed om te zien dat indien ik tips of suggesties heb hier altijd serieus naar wordt gekeken; het maakt mij helemaal enthousiast."

Olielamp.nl

"In het verleden met andere vervoerders, evalueerde ik jaarlijks hun prestaties, maar dat heb ik voor het eerst niet hoeven doen want het bezorgpercentage van mijn pakketten via CheapCargo.com is vrijwel 100%. Bovendien verzend ik met CheapCargo tegen een erg scherp tarief en word ik wanneer nodig altijd uiterst vriendelijk te woord gestaan. Dat is een van de sterke kanten van CheapCargo, de menselijke factor waarop je met elkaar omgaat en de manier waarop je gewaardeerd wordt. Daarnaast heeft het me ook nog eens gemak opgeleverd, waar het pakket ook naartoe moet, ik kan het simpelweg via de website boeken en de volgende dag staat de gewenste vervoerder aan de deur"

Nico van der List
Olielamp.nl

   
Loading