Point of View over CheapCargo.com


"Zeker als je niet thuis bent in de logistieke wereld is CheapCargo.com een uitkomst"


Point of View

Point of View werd in 2000 opgericht waarna het bedrijf zich voornamelijk richtte op grafische kaarten. De grafische kaarten van Point of View zijn in meer dan 60 landen wereldwijd te vinden. Daarnaast heeft Point of View het assortiment uitgebreid met bijvoorbeeld mini computers en tablets. Het hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven beschikt over een internationaal sales-team. Daarnaast heeft Point of View vestigingen in Frankrijk, Spanje, Italie, Taiwan, China, Brazilie en de V.S. Als Europees merk besteedt Point of View veel aandacht aan de productkwaliteit en klantondersteuning.

Point of View

"In 2011 merkten we een stijging in de transportkosten, dat was voor ons het moment om een andere vervoerder te gaan zoeken. We werden door een collega bedrijf op CheapCargo.com gewezen en zo zijn de eerste contacten gelegd. Voor ons is CheapCargo een ideale oplossing omdat niet al onze pakketten met spoed geleverd hoeven te worden en we dus soms voor een goedkopere verzendmethode kunnen kiezen."

"Ook vanwege de wisselende bestemmingen in Europa is CheapCargo.com voor ons een uitkomst. Prijzen tussen de vervoerders kunnen een aanzienlijk verschil maken bijvoorbeeld binnen Europa en dat is eenvoudig te zien als je een prijsvergelijking maakt op de website. In sommige gevallen hebben we ook een specifieke voorkeur en is het dus fijn een vervoerder te kunnen kiezen en direct de levertijden te zien. "Ik kan CheapCargo zeker aanbevelen, ook voor iemand die niet thuis is in de logistieke wereld of een eenmalige verzending heeft, is CheapCargo.com een uitkomst."

Leon Steenbakkers
Point of View

   
Loading