PubliAir over CheapCargo.com


Je leert al snel dat het de moeite waard is om op CheapCargo.com een vergelijking te maken


PubliAir

Publi-Air is al sinds 1972 specialist in opblaasbare reclame op maat, zoals kleine opblaasbare premiums, giant inflatables tot wel dertig meter hoog, tenten en polyesterproducten. De toepassingen zijn even divers. Opblaasbare reclame wordt onder andere ingezet voor indoor en outdoor promotionele acties, festivals, evenementen en beurzen. Publi-Air heeft klanten wereldwijd onder wie veel bekende merken en reclamebureaus. De inzetbaarheid en flexibiliteit van opblaasbare reclame is enorm: inflatables zijn zeer kosteneffectief, het transport is goedkoop en de set-up zeer eenvoudig.

PubliAir

"Wanneer ik voorheen een zending naar het buitenland wilde versturen kostte het me uren voordat ik tarieven van verschillende vervoerders kon vergelijken om zo de juiste vervoerder voor de juiste zending te kiezen. Mijn collega’s hebben CheapCargo.com ontdekt op een beurs en lieten me zien dat het vergelijken van vervoerders veel gemakkelijker kon. Nadat een van de medewerkers van CheapCargo een bezoek had gebracht om het boekingsproces uit te leggen leerden we al snel dat het de moeite waard is om een vergelijking te maken. Niet alleen hebben we hierdoor kosten bespaard maar zeker ook tijd, en dat is ook geld."

Een van de sterke punten van CheapCargo is de service. Daarmee bedoel ik naast de snelheid waarmee je antwoord hebt op je vragen ook de oplossingen die worden voorgesteld. Daarnaast neemt CheapCargo.com contact op met de transporteurs en koppelt telefonisch of per mail terug wat je kunt verwachten. Het gebruik van CheapCargo.com geeft ons daardoor als bedrijf veel zekerheid.

Silvia Muije
PubliAir

   
Loading