Stylingheaven.nl over CheapCargo.com


"Met CheapCargo besparen we honderden euro's per jaar en creëren we nieuwe commerciële mogelijkheden."


Stylingheaven

Egbert Poell verkoopt diverse producten via twee verschillende webshops. Via de webshop www.stylingheaven.com worden model specifieke accessoires van met name Japanse en Koreaanse automerken verkocht. Daarnaast verkoopt hij natuurzuiver honden- en kattenvoer via www.shumafood.nl. Nadat in aanraking te zijn gekomen met de problemen van zwerfhonden besloot Egbert ook hier zijn aandacht aan te besteden. Shumafood sponsort verschillende activiteiten, bijvoorbeeld de logistiek voor stichtingen voor buitenlandse zwerfhonden en -katten.

Stylingheaven

"CheapCargo.com biedt een compleet pakket aan mogelijkheden dat onze behoefte goed invult. We waren op zoek naar een betrouwbare partner die al onze zendingen logistiek kon afhandelen tegen een scherp tarief. Op basis van deze criteria gingen we op zoek en hebben we CheapCargo gevonden op de Webwinkel Vakdagen in 2012. Dat voelde zo goed dat binnen de kortste keren klant waren."

Wat met name het sterke punt van CheapCargo is, is dat ik zendingen bij een willekeurig adres kan laten ophalen tegen hetzelfde scherpe tarief en bij de klant of bij ons kan laten afleveren. Dat is een punt waarop CheapCargo zich absoluut onderscheidt van een aantal anderen in de logistieke markt.

Met CheapCargo besparen we honderden euro's per jaar en creëren we nieuwe commerciële mogelijkheden. Afnemers kunnen we een goede vrachtservice bieden voor een goede prijs. Als er sporadisch een probleem optreedt bij een zending is er even telefonisch contact en is het in no-time opgelost, dat vind ik erg prettig. CheapCargo.com biedt mij een totaal pakket, de compleetheid van de mogelijkheden in combinatie met de scherpe prijzen en de prettige contacten.

   
Loading